8. Uluslararası 19. Ulusal Hemşirelik Kongresi Kayıt

Akademisyen/Klinisyen/ Lisansüstü Öğrenci 3950 TL 4500 TL
Online Katılım Kaydı 2500 TL 2500 TL
Günübirlik Kayıt 2000 TL 2000 TL

Yukarıda belirtilen tutarlara KDV dahil değildir. KDV oranı %20’dir. Etkinliğimiz kapsamında ödenen kayıt ücretleri, konaklama ücretleri, kurs ve benzeri ücretler 10 Ağustos 2024 tarihine kadar yapılan iptallerde kayıt ücretinin tamamı sonrasında yapılacak iptallerde ise %70’i iade edilecektir. Geri ödemeler kongre bitiminden sonra gerçekleştirilecektir. Kongre tarihinden sonra yapılacak iptallerde iade söz konusu değildir.

Kongre, TÜBİTAK 2224-B Yurt İçi Bilimsel Etkinliklere Katılımı Destekleme Programı kapsamında desteklenmektedir. Tüm lisans öğrencileri ve mezunlar bu kapsamda çağrıdan yararlanabilecektir. Detaylı bilgiye erişmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. (https://www.tubitak.gov.tr/tr/duyuru/2224-bilimsel-etkinliklere-katilimi-destekleme-programlari2024-yili-2-donem-cagrilari-acildi)

Bildiri gönderip kayıt ücretlerini ödeyen katılımcılarımızın bildirilerinin kabul edilmemesi durumunda kayıt ücretlerinin tamamı iade edilecektir.

ÖDEME

Ödemeler Havale/EFT şeklinde kabul edilecektir.

Havale / EFT: Kayıt için öncelikle Havale / EFT işlemini tamamlamanız gerekmektedir. Bu işlemi yaparken havale notuna "Hemşirelik Kongresi Katılım Ücreti'' ibaresini yazınız, işlemi tamamladıktan sonra dekontunuzu hemsirelikkongresi2024@gmail.com mail adresine mail içeriğinde aşağıdaki bilgilerin olduğu bir kayıt talep maili göndermenizi önemle rica ederiz.

 Katılımcı Kayıt Türü

 Katılımcı Mail Adresi

 Katılımcı Cep Telefonu

 Katılımcı Adı Soyadı

 Katılımcı Kurumu / Şirketi

 Katılımcı Bölümü / Departmanı

 Katılımcı Şehri

 Kurs Katılımı Olacaksa Kurs Adı

Ödemeniz kontrol edildikten sonra sistem üzerinden ödeme girişiniz sağlanarak bilgilendirme maili gönderilecektir.

Hesap bilgileri aşağıdaki gibidir:

Hesap Adı: Hacettepe Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
Banka: Halk Bankası
Şube: Hacettepe Üniversitesi Ankara Şubesi
Şube Kodu: 1541
Hesap No: 06000107
IBAN: TR960001200154100006000107
Hesap Cinsi: TL

KAYIT ÜCRETLERİNE DAHİL HİZMETLER

Kongre bilimsel programına katılım

Kahve molaları ve öğle yemeği

Kongre materyalleri: Online Sertifika, Online Bildiri Kitabı, Kongre Çantası